Új munkahely, új feladatok

Az ember egyszer csak gondol egyet és úgy dönt, hogy már nem érdekli, hogy ha a feje tetejére áll a világa, ha már minden megváltozik, de egészen egyszerűen nem tud többé bemenni a régi munkahelyére, mert nincs semmi motivációja, nem érzi jól magát a munkatársakkal és ráadásul még a főnökével sem jönnek ki egymással, ezért hát úgy dönt, hogy munkahelyet vált. Teljesen új profilba és új munkakörbe kerültem én is nemrég hasonló okok miatt, és bár rengeteg az újdonság és az új információ, sokkal jobban érzem magam az új csapat tagja ként. Azt kell mondjam, hogy egy teljesen idegen környezetben, egy teljesen új profilban sokkal jobban megtaláltam a számításaimat, mint az ismert világban, ahol elviekben iszonyatosan sokat ért a szakmai tapasztalatom.

Az agrár világ ugyanis egészen messze állt tőlem, hiszen sosem dolgoztam benne, és a beszerzésen elég nagy tapasztalatnak kell kialakulni a kis traktorok és az egyéb gépek és berendezések terén, legalábbis a választás feltétele az, hogy az ember utánajárjon ezeknek az eszközöknek, a paramétereknek és a hozzájuk tartozó áraknak. Olyan szempontból nem igazán van nehéz dolgom, hogy a cég az umwelt csapatával dolgozik együtt, akik nem csak tökéletes támogatást nyújtanak a kiválasztás terén, de minden egyes szolgáltatásuk iszonyatosan gyors és hatékony, arról nem is beszélve hogy például a kistraktorok terén profi gépeket kínálnak számunkra.

Nem is igazán tudnék jelenleg olyan dolgot vagy tényezőt mondani ami miatt máshoz fordulna a cég a beszerzés miatt, legalábbis azt látom, hogy mind vezetői, mind pedig kiszolgálói szinten tökéletesen elégedett a cég az Umwelt csapata munkájával. Én is csak javasolni tudom őket mindenkinek, mert engem újként és kezdőként is folyamatosan támogatnak és tanítanak, hogy minél jobban meg tudjam állni a helyem a feladatomban. Hálás vagyok nekik nem csak a céges teljesítményük miatt, hanem bizony a hozzám állásuk miatt egyaránt.