Tanácstalan vagy? Segítek!

Valamelyik nap életemben először előfordult felem, hogy teljesen pókhálósra törtem az iphonom kijelzőjét. Egész egyszerűen használhatatlanná vált, mert semmit sem láttam a kijelzőn. Sajnos tudtam, hogy azonnal szükségem van segítségre, és nekiálltam kérdezősködni, nincs -e valamelyik ismerősöm birtokában egy nagyon jó és megbízható, szakszerűen dolgozó iphone szerviz. Megdöbbenten tapasztaltam, hogy számtalan ismerősöm csak azokat a csapatokat kezdte el sorolni, akit nem ajánl, vagy inkább úgy mondhatnám, óva int attól, hogy egyáltalán felvegyem velük a kapcsolatot. Nagyon megdöbbentett, hogy mennyi rossz tapasztalattal rendelkező ismerősöm van ezen a területen. Összesen egyetlen ember volt, aki nagyon nyugodt szívvel tudott ajánlani egy csapatot.

Elmondta ugyanis, hogy olyan szoftveres problémával érkezett hozzájuk a laptopját illetően, amit két helyen is visszautasítottak, hogy nem lehet vele mit kezdeni, neki azonban felbecsülhetetlen adtok voltak rajta, így végső elkeseredésében megpróbálta őket, és szerencsével is járt, mert az apple termékek minden titkát ismerik és nagyon ügyesek és lelkiismeretesek az ott dolgozók. Mindamellett, hogy nagyon kedvesek is egyben, és nagyon gyorsan dolgoznak.

Na hát én is felkerestem őket, és valóban igaz volt minden állítás. Nagyon kedves fogadtatásban volt részem, láttam, hogy tökéletesen értenek ahhoz, amiről beszélnek, és nagyon jó határidőt is kaptam a szerelésre.

Ha tehát Te is hasonló cipőben jársz, és olyan iphone szervíz szükségeltetik, akik kezében tökéletes helyen van az eszközöd és nem kell tartanod attól, hogy nem tudják megjavítani, akkor keresd fel bátran az iszereles kis csapatát, biztosan nem fogsz bennük csalódni. Kedvesek lesznek és segíteni fognak, bármilyen problémával keresed is fel őket, mert mindenhez értenek az apple termékekkel kapcsolatosan. Nem mellesleg pedig nagyon lelkesek, szeretik a kihívásokat, hiszen életük, amit csinálnak.