Nehéz nap volt

Az ember életében vannak csodás napok és vannak olyanok, amiket legszívesebben örökre elfelejtene. Nekem nagyon sok olyan emlékem van már gyerekkoromtól kezdve, hála a jó égnek, ami még a mai napig is, felnőtt fejjel, közel harminc évesen mosolyt csal az arcomra, és visszaidézi azokat a régi-régi szép időket. Nagyon szeretek épp ezért nosztalgiázni, egyszerűen imádom azokat az érzéseket, amiket egy-egy kép, régi játék vagy kirándulás, a régi gyerek bandánk tagjainak emlékei felidéznek bennem. Felnőtt fejjel az ember azonban sajnos már nem csak a jó dolgokat szívje ennyire az elméjébe. Bizony egy-egy rossz nap, vagy annak pokoli története ugyanígy belénk ivódik. Pont minap gondolkodtam rajta, hogy vajon mi lehet ennek az oka. Talán gyerkként az ember sokkal okosabb, mint néha gondoljuk. Talán gyerekként birtokában vagyunk még valami olyan isteni tudásnak, ami segít csak a jót megőrizni. Nem csak egy napról, de akár még egy rosszabb helyzetről is. képesek vagyunk úgy visszaemlékezni egy rossz osztálykirándulásra, hogy már csak a jót tartjuk meg belőle. Felnőttként azonban ez már nincs így.

Az én legutolsó napom például egy ilyen horror sztori lett sajnos. Az egyész nap úgy ahogy van rosszul sikerült, ráadásul egész nap egy jó huawei szervíz felkutatása volt a legnagyobb kihívásom, mert egészen egyszerűen egész sokáig nem találtam olyan csapatot, akire bátran ott mertem volna hagyni a telefonom, aminek sajnos betört a kijelzője, mikor kitört a cipőm sarka, és a földre zuhanva nem csak a lábam sikerült jól kitekernem, de a táskám is kiborítanom, amiben benne volt a telefonom.

Végül az egyik jó barátom mondott egy nagyon megbízható és szakmailag igen magas szintű szervízt, ahol a huawei telefonok minden kis titkát ismerik, ráadásul nagyon kedvesek is voltak, a lábam pedig nem tört el, így hát mondhatom, hogy a nap sikeresen és pozitívan zárult, de mégsem tudom elfelejteni az összes többi negatív élményt amit összegyűjtöttem ezeken kívül. Később remélem már csak a jó oldal marad meg bennem, mint a gyerekkori élményekről, egy azonan biztos, egy nagyon profi kis szervíz csapat elérhetőségével gazdagodtam.