A férjem örömére

Az ember ha összejön egy férfival és szorosabbra fűzi vele a kapcsolatot, mondjuk úgy összeköti az életét vele, akkor bizony valamilyen szinten meg is kell felelnie neki. És ez nem változik. Soha. Persze nagyon sokan azt mondják, hogy amelyik kapcsolatban meg kell felelni, azt már megette a fene, de azt gondolom, hogy ezek az emberek, ha tükörbe néznek, nem tudják ezt a mondatot elmondani, hacsak nem egy jelentéktelen emberrel léptek kapcsolatba, akinek nem számít számukra a véleménye. Én azt gondolom, mindenkiben van egy egészséges megfelelési szándék egy jó kapcsolatban. És ez így is van rendjén. A baj akkor van, ha az arányok eltolódnak.

Én például elég sokat sportolok. Futok, akadályfutásokra járok, teremben edzek. Szükségem van a mozgásra, mert ha nem járok, az immunrendszerem összeesik és minden nyavalya azonnal megtalál. Vettem ehhez hű társnak, ha már a férjem gyűlöl minden sportot, amit neki kell csinálni, egy apple watch sportórát. Nagyon szeretem. Hihetetlen jó funkciói vannak, és még a mindennapjaimat is megkönnyíti. Viszont sport szíjjal vettem. Na és ez a férjemnek csak addig tetszik, még versenyen vagyok vagy épp a teremben izzadok. Közölte velem, hogy egyébként nem nőies és hát mennyivel szebb lenne egy elegánsabb szíj, ami megy a ruháimhoz és társai.

És mivel ezt már legalább háromszor mondta, így úgy döntöttem, hiába, hogy nekem nagyon is tetszik a sport szíj, mert szerintem nagyon vagány és jól is áll, beszereztem az applewatchshop.hu oldalról egy új, elegáns és nőies apple watch szíj készletet. Mert hát a nő pedig nő, ha már megfelel, akkor rendesen csinálja, és nem elég egy szín, legalább kettő, három kell, hogy minden esetben jól nézzen ki benne. A férjem meglepő módon nagyon is örült ennek. Most már azt hangoztatja, látod szivem, mennyire jól állnak neked ezek az új szíjak.