Nehéz feladat, könnyű megoldással

Az étteremvezetés nem az én feladatom, erre már akkor rá kellett ébrednem, amikor kacérkodtam a gondolattal, hogy egyszer majd hasonló munkakörben fogok dolgozni, és jobban bele kezdtem vonni magam az akkori főnököm munkájába. Hatalmas felelősség, és még nagyobb stressz, amit én egészen egyszerűen nem jól viselek és ezt sajnos el kellett fogadnom, mert bizony bárhogy próbáltam rajta változtatni nem igazán ment a dolog. Az étterem vezető jobb kezének, segítőjének lenni viszont már teljesen más dolog, ezt élvezem és folyamatosan együtt tudok dolgozni a vezetővel úgy, hogy a felelősség és így a stressz sem az enyém, őt pedig segítik a döntési helyzetekben nyújtott tanácsok, javaslatok, segítő ötletek, így tehát azt gondolom, hogy mindenki jól jár ezzel a közös munkával.

A legutóbb például profi képekre volt szükség az étterembe, hiszen sem a falakon, sem az étlapon nem szerepelt profi, termék fotózás során elkészített kép, ami miatt egyrészt iszonyatosan sivár volt a terem, másrészt pedig nem volt profinak nevezhető az étlap sem. Persze ehhez megfelelő szakemberek kellenek, hiszen maga a termékfotózás is egy speciális feladat, az ételfotózás budapest környékén történő megvalósítása pedig még nagyobb kihívásokat tartogat a szakemberek és az étterem dolgozói számára egyaránt.

Hála a jó égnek én teljesen tökéletesen ismerem a Fotoda csapatának munkáit, azok eredményeit és lenyűgöző képeit, így tökéletes ajánlást nyújtott a vezető számára ennek a kis csapatnak a javaslata. A képek és az új étlap azóta elkészült, és azt kell mondjam, hogy tökéletes hangulatbeli és arculatbeli átalakulást hozott az éttermünk számára, mely nem csak a mi, de az összes vendégünk tetszését is elnyerte. Ennél jobban nem is választhattunk volna, pedig ez manapság egy nagyon nehéz kérdés minden hasonló cipőben járó étterem számára. Kivel csináltassa a képeket? Magam ellensége vagyok, hiszen mind konkurencia, de a Fotoda csapatánál biztosan senki sem talál jobbat!