A legjobbakat választottam

Az embernek manapság nem igazán van könnyű dolga, hogy ha profi és egyben megbízható, na és persze korrekt partnereket szeretne maga köré gyűjteni, pedig hát máshogyan egészen egyszerűen nem igazán van értelme saját vállalkozást építeni és fejleszteni. Amikor én kitaláltam, hogy egyedi tortákat fogok készíteni még fogalmam sem volt, hogy ennyire nagy piaca lesz ennek az egész ágazatnak. Természetesen van az a réteg, aki még mindig a nagyon márkás sütiket és tortákat szeretné a családi asztalon látni, vagy épp a céges rendezvényre vinni, azonban nagyon sokan már a tökéletes ár-érték arányra törekednek, így pedig egyre több megkeresésem és megrendelésem van.

Most már eljutottam odáig, hogy ott tudom hagyni a munkahelyemet és el tudom kezdeni építeni az egyik legnagyobb álmom, egy saját cég építését. A kezdetek nehézsége persze engem is elért, hiszen szükségem volt megfelelő végzettségre, hogy egyáltalán bele tudjak vágni a cégalapításba és meg kellett alapítanom a vállalkozásom, na és persze az sem segített, hogy sajnos a kata törvényt így megbolygatták, de összességében most már azt tudom mondani, hogy sínen vagyok, sőt! Elkészült a saját weboldalam is, ahonnan az emberek nem csak meg tudják nézni az egyedi tortákat, hanem bizony meg is tudják rendelni azokat.

Arra persze én sem gondoltam, hogy egy profi weboldal profi képeket kíván, és az ételfotózás feladatához keresgélni kezdtem egy professzionális csapatot. Nem akartam megelégedni a valamilyen termékfotókkal, én a legjobbakat akartam, mert tudom, hogy profi céget csak így lehet építeni és csak így lehet haladni előre. Egy nagyon jó ajánlással aztán rátaláltam a fotoda csapatára, akik azt mondhatom, hogy bizony az ételfotózás királyai. Én rátaláltam a legjobbakra és azt mondhatom, nem bántam meg, hogy kicsit kitartóbban keresgéltem. Minden fáradtságot megért, hogy egy tökéletes és egyben hosszú távú partnert találtam nem csak a vállalkozásom, hanem a magam számára is.