A tökéletes eredmény, a tökéletes kivitelezéssel

Én megmondom őszintén, hogy kifejezetten nehezen viseltem az utóbbi időszakot az életemben, hiszen a férjem arra vett rá, hogy vegyünk egy kicsi házat vidéken, egy kis kerttel, amibe ki lehet ülni hogy ha esetleg hétvégén időnk lenne. Én megmondom őszintén, hogy nem igazán voltam odáig az ötlettől. Egészen egyszerűen én ehhez lustának éreztem magam. Hogy kertet műveljek, hogy virágokat gondozzak. Hatalmas meglepetés ért azonban engem is, mert annyira megszerettem ezt a pici kertet, és olyan jól érzem benne magamat, hogy el nem tudom mondani. Teljesen más dologgal gyűlt azonban meg a dolgom, a felújítás ugyanis minden erőmet kiveszi.

Én arra nem voltam felkészülve, hogy folyamatosan kivitelező szakembereket kell keresni egy-egy munkára, hogy azok megbízhatatlanok lesznek, hogy nem jönnek el időre, ahogy megígérik, hogy nem végzik el tökéletesen a munkát és még sorolhatnám. Persze bőven kijutott ebből sajnos nekünk is.

A legelső szakember aki a listán volt, a gázszerelő iszonyatosan ügyesen és könnyen ment, hiszen ajánlásból kerestük fel a djgepeszet csapatát és tökéletes, gyors, profi munkát végeztek. Öröm volt velük együtt dolgozni. Akkor jöttek, amikor megígérték, ami le volt beszélve azt megoldották és még sorolhatnám. Hatalmas lendületet kaptunk általuk. Ezután azonban csak a feketeleves jött. Így tehát mindenkinek azt tudom mondani, hogy jól gondolja meg, hogy felújításba fog-e mostanság, és hogy ha gázszerelés vagy klímaszerelés, klímatelepítés feladatára keres embert, csakis a djgepeszet csapatával vegye fel a kapcsolatot. A többi kivitelezőnket sajnos nem tudom ajánlani. Azok terén azt gondolom mindenki csak jobban választhat. Mindenesetre most már készen vagyunk, a felújítás végig ment, be is bútoroztuk a házat, így már csak a kertrendezés és annak élvezete maradt. Így pedig már nekem is nagyon tetszik az új házunk és az új otthonunk. Minden nehézségét és fáradozását megérte.