Új beszállító kerestetik

Én már közel tizenöt éve dolgozom közgazdászként, és egy éve jöttem át ide, a mostani munkahelyemre, ahol egy teljesen új témakört vagy ha úgy tetszik világot ismerhetek meg, ami nem más, mint a mezőgazdaság tevékenysége. Ez egy nagyon összetett világ. Számos érdekes tényezővel. Persze az időjárási tényezők az egyik ilyen ág, amire külön osztály és elemző csapat áll jelenleg a cég egyik oldalán, akik próbálják hihetetlen energiabefektetéssel és praktikákkal a lehető legpontosabban előre jelezni a következő év, negyedév vagy hónap, hét időjárási adatait, ami néha egyenlő a lehetetlennel, ők azonban töretlenül dolgoznak ezen.

A másik ilyen része a vállalatnak, akik eredményes munkáján rendkívül sok múlik, akik a géppark kialakítását, a technológiai újításokat és technikai vívmányokat figyelik és hívják be a cég működésébe. Én ezen az osztályon kaptam helyet mint projektmenedzser, azon belül is mint vezető, hiszen közgazdászként az én feladatom, hogy a felkutatott igényeket a vállalat a technikai szakemberek javaslatai alapján a lehető legtökéletesebb módon és a legjobb áron be tudja vonni a működésébe. És ez mondanom sem kell, hogy sokszor nagyon nehéz feladat, és rengeteg múlik rajta a vállalati célok és a folyamatos növekedés tekintetében.

Nemrég pedig új partnert is kerestünk amiatt. Az előző cég sem volt rossz, de rátaláltam egy olyan csapatra, akik hihetetlen gyorsan és maximális szakmai hozzáértés mellett tudnak számunkra segítséget nyújtani a géppark folyamatos alakítása tekintetében. Az https://odisys.hu/ ugyanis hatalmas készletállománnyal dolgozik, és ha beszerzésre kerül valami, hihetetlen gyorsan tudnak számunkra segítséget nyújtani. Nem beszélve arról, hogy nagyon jó áron tudnak gépeket kínálni számunkra, hihetetlen sok kiegészítővel, ami nagyon sokszor hatalmas versenyelőnyt jelenthet. Most, jelenleg talán azt mondhatom, hogy azt látom, dupla olyan hatékonysággal és rugalmassággal tudunk velük együtt dolgozni, mint az előző partnerrel lehetett. Ez pedig hatalmas segítség a vállalat számára. Remélem számokban is meg lesz majd az új partnerség eredménye.