Szalonom dísze

Nem olyan régen úgy döntöttem, hogy nem szeretnék tovább valaki felügyelete alatt dolgozni mint kozmetikus, és nyitok egy saját szalont. Egy olyan helyen szerettem volna, ami azért központi, hogy az emberek könnyen el tudjanak hozzám jönni, de nem a belváros legforgalmasabb részén van, hogy azért nyugodt és meghitt környezet is uralkodjon. Ez ugyanis azt gondolom, hogy nagyon fontos ebben a szakmában. A nők a kozmetikusnál nem csak a szépségüket ápolják, de a lelkük is tisztul és erősödnek ezáltal. Ehhez azonban kell egy megfelelő környezet és közeg, amit én minden erőmmel igyekeztem is megteremteni a meglévő és a jövőbeli vendégeim számára.

Persze a legnagyobb segítőm az édesanyám volt ebben. Rengeteget köszönhetek neki. A vállalkozás alapítás sem könnyű dolog, de az amikor az embernek egy saját környezetet egy közeget kell kialakítani, a saját gondolatai és igényei alapján közel sem annyira egyszerű, mint amilyennek tűnik. Azt gondolom, hogy elég jól megoldottuk ketten közösen a feladatot, és kaptam is tőle a megnyitó napján egy gyönyörű ajándékot.

Mi ugyanis nagyon sokat jártunk a Balatonra. Ha jó kedvünk volt, volt hogy csak úgy leugrottunk, de ez előfordult akkor is, ha valamiért nagyon szomorúak voltunk vagy épp csalódtunk valamiben vagy nem sikerült úgy valami, ahogyan gondoltuk vagy szerettük volna. A Balaton nagy meghatározója az életünknek és azt gondolom az is marad. Éppen ezért a csomagolás amit a nyitó napján édesanyám átadott egy nagy meglepetést tartalmazott egy Balaton vászonkép formájában. Mondanom sem kell mennyire meglepődtem, és hogy még mindig mennyire meghatódok ha csak ránézek a falon. Az összes vendég megdicséri ezt a képet, és mindenkit az érdekel honnan szereztem. Persze azóta már tudom, hogy a válasz erre a szalaibalazs.hu.